Despre Nobila Casa Paper

Profesionalism

Gasesti in noi un partener de lunga durata pentru afacerea ta. Dorim sa-ti usuram activitatea principala prin servicii de plotare/printare facute rapid si bine.


Pentru a fi siguri de calitatea serviciilor noastre, am investit mult atat in echipamente, cat si in tehnicieni priceputi. Astfel, in Decebal 14, te asteapta cel mai bun centru de copiere printare din Bucuresti.

Experienta

Nobila Casa Paper are peste 20 de ani de experienta in domeniul papetariei si biroticii, fiind infiintata in 1998. Mii de companii ne-au trecut pragul in aceasta perioada, multe dintre ele devenind parteneri de lunga durata.


De-a lungul timpului am invatat si ne-am imbunatatit la principalele asteptari ale clientilor nostri. De aceea ne-am propus sa-ti oferim cel mai rapid si calitativ serviciu de copiere printare din Bucuresti, nesacrifand nici disponibilitatea.

Echipa noastra

Degeaba am avea cele mai bune echipamente, daca nu am avea si cei mai priceputi tehnicieni. La centrul din Decebal 14, te asteapta 9 tehnicieni gata sa-ti livreze orice comanda.


Speram sa nu pleci doar cu un proiect bine facut din centrul nostru, ci si cu un zambet pe buze.